IN THE PRESS


Cerimònia de graduació de la Universitat Oberta per a Majors

17 Julio, 2019

     

La Universitat Oberta per a Majors de la UIB ha celebrat l’acte de graduació dels seus estudiants. Alguns dels professors d'aquest curs acadèmic han estat de l'IAC3: Joan J. Cerdà, Pep Lluis Ballester, Alicia M. Sintes i Carles Bona.

Aquest curs acadèmic han obtingut certificat 25 alumnes del tercer curs del Diploma Sènior; 74 alumnes del Diploma d'Especialització en Patrimoni de Mallorca (I); i 63 alumnes del Diploma d'Especialització en Els Grans Descobriments Científics: del Passat al Present. Enguany, com a novetat, es presenta el programa sempre.uib.cat, adreçat als alumnes que es graduen per mantenir-hi el contacte. L’objectiu és poder treballar conjuntament per establir sinergies i teixir una xarxa per crear projectes de futur i d’innovació.

Protocol de l’acte

Arribada de la processó acadèmica Obertura de l’acte a càrrec del Rector, doctor Llorenç Huguet Parlament del director de la UOM, doctor Antoni Gamundí Parlament de la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí Parlament de l'alumne Antonio Moreno, en representació dels companys de la promoció 2016-19 Parlament del director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez Parlament del director d'Institucions de CaixaBank, senyor Hilari Llabrés Parlament de la doctora Mercè Gambús, professora titular d'Història de l’Art de la Universitat de les Illes Balears Lliurament dels títols als graduats Parlament de la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas Parlament de la secretaria autonòmica d'Universitat i Recerca Agustina Vilaret Parlament del Rector Cloenda de l’acte i interpretació de: Sant Vicenç Ferrer, amb lletra de Llorenç Moyà i música de Baltasar Bibiloni; Blue Moon, Enamorat de tu i Gaudeamus igitur, a càrrec de la Coral de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la UOM, dirigits per la doctora Irina Capriles Sortida de la processó acadèmica

¡Enhorabona a tots els estudiants!